Wat heb ik nodig voor een inspanningstest

Wat neem ik mee?

Voor een inspanningstest heb je uiteraard sportkleding nodig. Aangezien de test binnen plaatvindt, is een korte broek en shirt aan te raden. Een flesje water en een handdoek en je bent klaar voor de start. Afhankelijk van of de test op de fiets of de loopband plaatsvindt, kan je kiezen voor gewone sportkleding of een fietsbroek. Speciaal voor de fietstest is er ook de mogelijkheid om je fietsschoenen met spd, spd-sl, of Look kliksysteem mee te nemen. Gewone sportschoenen zijn natuurlijk ook mogelijk. Tijdens een inspanningstest wordt er behoorlijk zwaar ingespannen. Op de testlocaties van Move- Support is het mogelijk om te kleden en te douchen. Gebruik je medicatie die invloed kan hebben op inspanning? Neem voor de zekerheid een overzicht mee van deze medicijnen.
IAl meer dan 2000 inspanningstesten
Train je met een vermogensmeter? In de fietstest worden ook de wattagezones gemeten. Afspraak Maken Afspraak Maken
Onze testlocatie bevindt zich in Veenendaal bij gezondheidscentrum de Zwaai. Gezondheidscentrum de Zwaai Synagogestraat 103-105 3901TR Veenendaal Contactgegevens W www.move-support.nl E info@move-support.nl T 06 21 10 77 56
© D.A. van Schaik Move-Support

.

Wat neem ik mee?

Voor een inspanningstest heb je uiteraard sportkleding nodig. Aangezien de test binnen plaatvind is een korte broek en shirt aan te raden. Een flesje water en een handdoek en je bent klaar voor de start. Afhankelijk van of de test op de fiets of de loopband plaatsvind kan je kiezen voor gewone sportkleding of een fietsbroek. Speciaal voor de fietstest is er ook de mogelijkheid om je fietsschoenen met spd of spd-sl kliksysteem mee te nemen. Gewone sportschoenen zijn natuurlijk ook mogelijk. Tijdens een inspanningstest wordt er behoorlijk zwaar ingespannen. Op de testlocaties van Move-Support is het mogelijk om te kleden en te douchen. Gebruik je medicatie die invloed kan hebben op inspanning? Neem voor de zekerheid een overzicht mee van deze medicijnen.
MOVE-SUPPORT
MOVE-SUPPORT Inspanningstesten & Trainingsadvies