Voordelige inspanningstest met ademgasanalyse

Inspanningstesten voor de amateur- en

recreatieve sporter

Een inspanningstest met ademgasanalyse voor 95 euro? Dat kan toch niet? Zo’n test kost bij een sportarts immers al gauw een paar honderd euro. Inspanningsfysioloog Daniël van Schaik van Move-Support vindt dat zo’n test voor iedereen bereikbaar moet zijn. De inzichten zijn namelijk cruciaal voor iedere amateursporter. Na afloop analyseert hij de resultaten en geeft gericht trainingsadvies. Tijdens de inspanningstest meet Daniël de zogeheten aerobe en anaerobe drempel. Met deze drempels bepaalt hij betrouwbaar jouw hartslag- en wattagezones, maar ook de FTP en de VO2max. De metingen leveren een schat aan informatie op: hoe functioneren je longen, hoe zit het met jouw verbranding en hoe scoor je ten opzichte van leeftijdsgenoten. Na de test neemt Daniël uitgebreid de resultaten met je door. Zo kun je direct de volgende dag al aan de slag om effectiever en efficiënter te trainen. Desgewenst kan Move-Support ook aanvullende trainingsschema’s voor je maken om je doelen te bereiken. Tijdelijk biedt Daniel deze uitgebreide inspanningstest aan voor 95,00 euro (in plaats van 105,00 euro). De test vindt naar wens plaats op een loopband of fiets.
IAl meer dan 2000 inspanningstesten
Inspanningstest met ademgasanalyse de “gouden standaard”. Afspraak Maken Afspraak Maken
Onze testlocatie bevindt zich in Veenendaal bij gezondheidscentrum de Zwaai. Gezondheidscentrum de Zwaai Synagogestraat 103-105 3901TR Veenendaal Contactgegevens W www.move-support.nl E info@move-support.nl T 06 21 10 77 56
€105 €95,- Boek nu een inspanningstest en ontvang €10,- korting! Boek een inspanningstest Boek een inspanningstest
Dit is wat anderen zeggen over de inspanningstesten van Move-Support
Patrick “Vandaag een inspanningstest gedaan om mijn hartslagzones eens goed te laten bepalen. Als voorbereiding op de test een uitgebreide vragenlijst via Internet ingevuld zodat Daniel voor de test al de juiste informatie heeft. De manier van testen op de fiets vond ik beter dan op Papendal. Na de test een duidelijke uitleg over de gemeten waardes, de hartslagzones, etc. waar je echt mee vooruit kan. Zeker een aanrader als je nog serieuzer wil trainen!”
Arda “Ik ben vandaag fan geworden van Daniel van Schaik van Move-Support. Misschien word ik langzaam een datanerd, maar door de inspanningstest vanmiddag heb ik zoveel inzichten opgedaan over het functioneren van mijn lijf waar ik goed gebruik van kan maken in de trainingen. Daniel neemt echt de tijd voor je en geeft een uitgebreide deskundige uitleg. Kortom: aan te raden!”
Onze klanten zijn erg tevreden over de prijs kwaliteit verhouding van onze diensten. Afspraak Maken Afspraak Maken
Profiteer nu van deze aanbieding! Boek nu extra voordelig een inspanningstest. Je ontvangt €10,- korting als je nu een inspanningstest boekt.
PLUSPUNTEN MOVE-SUPPORT - Jarenlange ervaring bij begeleiding duursporters - Meer dan 2000 inspanningstesten uitgevoerd - Moderne testapparatuur voor nauwkeurige metingen - Zowel testen op loopband als op fiets - Heldere analyse van jouw resultaten - Gevestigd in een gezondheidscentrum in het midden van het land (Veenendaal) - Geen wachtlijsten, je kunt snel bij ons terecht - Betaalbaar zonder in te leveren op kwaliteit
Boek een inspanningstest Boek een inspanningstest Boek een inspanningstest
Bestelhet boekje trainen op hartslagzones voor slechts €5,-
Het leren begrijpen hoe het lichaam werkt bij inspanning en hoe je dit kan verbeteren, is wat ik je wil meegeven. Afspraak Maken Afspraak Maken
“Mijn naam is Daniel van Schaik, oprichter van Move-Support. Al meer dan 24 jaar ben ik bezig met het begeleiden van sportende mensen.In de afgelopen jaren ben ik continu op zoek geweest naar de theorie en praktijk achter inspanningsfysiologie. Door het volgen van verschillende cursussen en opleidingen en het zelf beoefenen van de duursport, heb ik geleerd om inspanningstesten af te nemen, te interpreteren en te vertalen naar de praktijk. Doordat ik verschillende soorten mensen test, zowel sporters als niet sporters, heb ik een goed beeld van de trainingsopbouw die bij iemand past en welke resultaten te verwachten zijn”.
© D.A. van Schaik Move-Support

€10,- korting op een

inspanningstest

Inspanningstesten voor de

amateur- en recreatieve

sporter.

Een inspanningstest met ademgasanalyse voor 95 euro? Dat kan toch niet? Zo’n test kost bij een sportarts immers al gauw een paar honderd euro. Inspanningsfysioloog Daniël van Schaik van Move-Support vindt dat zo’n test voor iedereen bereikbaar moet zijn. De inzichten zijn namelijk cruciaal voor iedere amateursporter. Na afloop analyseert hij de resultaten en geeft gericht trainingsadvies. Tijdens de inspanningstest meet Daniël de zogeheten aerobe en anaerobe drempel. Met deze drempels bepaalt hij betrouwbaar jouw hartslag- en wattagezones, maar ook de FTP en de VO2max. De metingen leveren een schat aan informatie op: hoe functioneren je longen, hoe zit het met jouw verbranding en hoe scoor je ten opzichte van leeftijdsgenoten. Tijdelijk biedt Daniel deze uitgebreide inspanningstest aan voor 95,00 euro (in plaats van 105,00 euro). De test vindt naar wens plaats op een loopband of fiets.
Boek nu een inspanningstest en ontvang 10,- korting! Boek een inspanningstest Boek een inspanningstest
Dit is wat anderen zeggen over Move-Support
Bart “Ik ben bij Daniël geweest voor een inspanningstest en ook heb ik zijn schema gevolgd om voor de marathon van Athene te trainen. Vol vertrouwen stond ik aan de start en heb de marathon op getraind niveau heerlijk uitgelopen!”
Patrick
“Hele goede ervaring met Move-Support. Uitgebreide intake waarin duidelijk uiteen is gezet hoe de meting zou plaats vinden. Na het hardlopen een grondige analyse van der resultaten met een goede interpretatie en meerdere handvatten voor mijn training. Ik kan het iedereen van harte aanbevelen die serieus met hardlopen (of fietsen) aan de gang wil gaan en op een verantwoorde wijze wil trainen”.
PLUSPUNTEN MOVE-SUPPORT - Jarenlange ervaring bij begeleiding duursporters - Meer dan 2000 afgenomen inspanningstesten - Moderne testapparatuur voor nauwkeurige metingen - Zowel testen op de loopband als op de fiets - Heldere analyse van jouw resultaten - Gevestigd in een gezondheidscentrum in het midden van het land (Veenendaal) - Geen wachtlijsten, je kunt snel bij ons terecht - Betaalbaar, zonder in te leveren op kwaliteit
Profiteer van de unieke aanbieding! Boek extra voordelig een inspanningstest. Nu tijdelijk met €10,- korting! Aan de hand van de resultaten geven we jou concrete tips hoe je aan de slag kan met jouw doelstellingen.
“Mijn naam is Daniel van Schaik, oprichter van Move-Support. Al meer dan 24 jaar ben ik bezig met het begeleiden van sportende mensen. Door het volgen van verschillende cursussen en opleidingen en het zelf beoefenen van de duursport, heb ik geleerd om inspanningstesten af te nemen, te interpreteren en te vertalen naar de praktijk.
Het leren begrijpen hoe het lichaam werkt bij inspanning en hoe je dit kan verbeteren, is wat ik je wil meegeven. Afspraak Maken Afspraak Maken
MOVE-SUPPORT
I€10,- korting op een inspanningstest met ademgasanalyse
MOVE-SUPPORT Inspanningstesten & Trainingsadvies